O nama
O našem poduzeću
Osnovano je u Zagrebu 2003. godine.

Poduzeće Jungić interijeri d.o.o. osnovano je u Zagrebu 2003. godine. Temeljna djelatnost tvrtke je graditeljstvo, točnije završni radovi na uređenju interijera stambenih i poslovnih objekata. Tvrtka zapošljava vlastiti kadar u stalnom radnom odnosu što omogućava lakšu organizaciju izvođenja radova i na taj način osigurava poštivanje ugovorenih rokova.

Od samog osnutka tvrtke posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti izvedenih radova. Radove izvodimo najkvalitetnijim materijalom renomiranih europskih i domaćih proizvođača. Tijekom godina radili smo na više od 200 raznih projektata, od manjih građevinskih zahvata poput adaptacija kupaonica do većih kao što su kompletno renoviranje poslovnih ili stablenih prostora.

Posebno smo ponosni na izvrsnu suradnju sa arhitektima i dizajnerima unutarnjeg prostora koji su prepoznali našu kvalitetu i predanost svakom projektu.

ŠTO NAS ODLIKUJE

Kvaliteta izvedenih radova
Profesionalnost i veliko iskustvo naših zaposlenika na području adaptacija garancija je kvalitete, a investitora ćemo savjetovati sa najboljim riješenjima.
Poštivanje ugovorenih rokova
Posebnu pažnju posvećujemo poštivanju ugovorenih rokova.
Suradnja sa arhitektima i dizajnerima unutarnjeg prostora
Ponosni smo na izvrsnu surdanju s arhitektima i dizajnerima unutarnjeg prostora.
Upotreba najkvalitetnijih materijala
Koristimo samo najkvalitetnije materijale renomiranih domaćih i europskih proizvođača.